De disciplines van Z-tech

Breadcrumbs

Z-tech ondersteunt en ontzorgt

De kosten voor een nieuwe productielijn met een hoog automatiseringsniveau voor een nieuw, bestaand of een aanpassing van een product zijn hoog. Voordat u definitief de beslissing neemt wilt u over de juiste informatie beschikken. U wilt weten of het economisch en technisch haalbaar is, wat de exacte kosten zijn en wat eventueel de risico's zijn. Z-tech is voor u een prima partner om u te ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen. Als de haalbaarheid, al dan niet door Z-tech, in kaart is gebracht dan zijn we natuurlijk ook graag uw partner bij de uitvoering van het project. Met onze disciplines haalbaarheidsstudies, pre-engineering, risico analyses, simulaties, engineering, procurement en natuurlijk projectmanagement kunnen we u breed ondersteunen. Verder beschikken we over uitgebreide bouw- en testfaciliteiten en een eigen onderhoud- en service afdeling.

Allrounders en specialisten

Onze medewerkers zijn enerzijds allround technische medewerkers met management kwaliteiten, die sterk zijn in het organiseren en leiden van projecten en anderzijds specialisten die binnen hun eigen technische discipline over de specifiek benodigde kennis beschikken. Onze kennis van de verschillende expertises en de diversiteit aan disciplines wordt niet alleen binnen onze eigen totaalprojecten ingezet, maar ook derden maken veelvuldig gebruik van deze brede inzetbaarheid.


We spreken uw taal

Binnen onze hoofdbranches (Automobiel, Farmacie en Consumer Products) hebben we de meest directe toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Het zijn met name deze branches waarin we kennis en ervaring hebben en de taal van onze klanten spreken. We onderzoeken, analyseren, adviseren en organiseren om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen. Zowel voor, tijdens als na de opdrachtfase.

 

Projectmanagement
Haalbaarheidsstudie
Pre-engineering
Simulatie
Machineveiligheid
Engineering
Bouw- en testfaciliteiten
Service en onderhoud

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.