Engineering

Breadcrumbs

Mechanische en besturingstechnische engineering

Bij de engineering staat de kernactiviteit van Z-tech Solutions centraal: "Het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productieprocessen, waarbij (fijn-)mechanica, robotica en servotechnieken een integraal onderdeel vormen van de totaaloplossing".

Onze nuchtere maar ook creatieve aanpak is één van de pijlers van de organisatie. Uw eisen- en wensenpakket, of dat nu vooraf vastligt of in combinatie met Z-tech Solutions is opgesteld, vormt het vertrekpunt voor een gemeenschappelijk traject waarbij wij specifieke oplossingen combineren met bewezen technieken en "out of the box thinking" niet schuwen.

Van concept en ontwerpfase via de pre-engineerings fase tot en met de detailengineering en de uiteindelijke bouw en ingebruikname. Engineering beperkt zich niet tot een technische ontwerp, alle fases van het totstandkomingsproces moeten met even veel aandacht voor de nuances goed worden doorlopen.

Uiteraard hebben we de beschikking over hoog gekwalificeerde mensen met veelal een werktuigbouwkundige en/-of een besturingstechnische achtergrond. Ook is de mix in de diversiteit aan ervaringen en opleidingen een bewuste keuze; ervaring en kennis van projecten uit het verleden, door de "oude rotten uit het vak", gecombineerd met kennis van de nieuwste innovaties en technieken door de nieuwe generatie.

Hierbij gaan we ervan uit dat al onze medewerkers kennis hebben en kunnen beschikken over de juiste technische middelen zoals Solid Works( het 3D ontwerppakket voor de mechanica)en diverse softwarepakketten voor de meest gangbare robot, servo-, scada- en PLC-besturingen en natuurlijk het electro tekenpakket E-Plan.

Onze mensen werken nauw samen in multidisciplinaire turn-key projecten, maar kunnen u ook ter plekke, middels detachering van dienst zijn om tijdelijke capaciteitsproblemen en/-of technische problemen aan te pakken.

Vanzelfsprekend zijn onze engineers ook actief betrokken bij de bouw en de inbedrijfstelling. Wij zijn van mening dat wanneer mensen het project blijven volgen dit de efficiëntie en het plezier in het werk ten goede komt.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.