Projectmanagement

Breadcrumbs

Goed projectmanagement is de sleutel tot succes

Het managen van een automatiseringsproject met een eenmalig karakter is waarschijnlijk niet iets wat tot uw dagelijkse activiteiten behoort. Goed projectmanagement is een vak dat bovendien veel geld en tijd kan besparen. Hoe meer betrokken partijen, hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit, tijdsplanning en budget onder controle te houden. Naast techniek is voor ons organiseren dan ook een sleutelbegrip.

Bij Z-tech Solutions rekenen we projectmanagement tot een van de belangrijkste taken binnen een project. De afdeling projectmanagement draagt zorg voor controle, inzicht en voortgang. Zowel door nauw contact met u als opdrachtgever te houden als ook door de externe contacten met leveranciers te behartigen en interne processen aan te sturen. Doel: u als opdrachtgever alle zorg en technische verantwoordelijkheid uit handen nemen die komt kijken bij complexe projecten.

Onze projectmanager fungeert als een intermediair tussen uw eigen organisatie, Z-tech Solutions en de diverse toeleveranciers. U heeft de zekerheid dat alle organisatorische aspecten van uw project - intern en extern - met grote zorgvuldigheid worden geregeld.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.