Service en onderhoud

Breadcrumbs

Verhogen van output door optimalisatie

Nadat een installatie in bedrijf genomen is, ontstaat een optimalisatietraject met als doel het verhogen van het rendement en dus de output van een geleverde installatie. Indien wenselijk is dit een onderdeel van de opdracht, maar ook in een later stadium kan dit worden bekeken.

Smart besturing een efficiënt hulpmiddel

Een hulpmiddel is een ‘Smart’ besturing, waarmee storingen gelogd kunnen worden. Op deze wijze is over een bepaalde periode te achterhalen welke functie binnen de machine voor verbetering vatbaar is. Ook kunnen deze gegevens een indicatie zijn voor uit te voeren preventief onderhoud. Om de goede werking ook op de langere termijn te kunnen waarborgen, adviseren wij altijd eenduidige afspraken te maken met betrekking tot de nazorg van de installatie. Hierbij kan een Service & onderhoudscontract uitkomst bieden.

Service en onderhoudscontract

Een Service & onderhoudscontract betreft een mix uit periodieke inspecties, preventief onderhoud en verhelpen van storingen. De samenstelling van deze mix is sterk afhankelijk van de omvang en complexiteit van de installatie en de wensen van de opdrachtgever, consignatiediensten behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Na een van te voren met de opdrachtgever bepaalde periode zullen we een eerste inspectie verrichten en onze bevindingen verwerken in de basis S&O items en eventuele aanvullingen in de spare-parts lijsten opnemen.

  • Periodieke inspectie(-s): Onderhoud is noodzakelijk voor het goed functioneren van de installatie en zal binnen bepaalde tijdsintervallen moeten worden uitgevoerd.
  • Preventief onderhoud: Gedefinieerde slijtagedelen vroegtijdig uitwisselen.
  • Storingen:  Bij plotselinge uitval van de installatie zal, binnen een vooraf afgesproken reactietijd, de storing tijdelijk dan wel definitief verholpen worden.

Optimalisatie ook voor installaties van derden

Een hele andere invalshoek is het verrichten van optimalisaties en het verhelpen van storingen aan uw huidige installaties, ook als deze niet door Z-tech Solutions zijn geleverd. Ook voeren we verhuizingen van bestaande productielijnen uit. Wij regelen voor u intern en extern het complete proces van projectbegeleiding, communicatie, (dé)montage, transport en het verlenen van assistentie gedurende de inbedrijfname.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.