Hoogwaardige oplossingen door samenspel van alle expertises

Breadcrumbs

Alle expertises van Z-tech, robotica, mechatronica, vision, toevoertechnieken, transfersystemen en servobesturingen, worden afhankelijk van de behoefte in de meest optimale mix bij alle verschillende soorten projecten ingezet. Van al deze expertises beschikken we over hoogwaardige kennis om complexe vraagstukken op te lossen op het gebied van automatisering van productie- en assemblagelijnen. Vanzelfsprekend gaat het niet alleen om de kennis van de afzonderlijke expertises.

De projecten die we realiseren vragen om een samenspel van de verschillende expertises. Dit is waar onze kracht ligt; door middel van een helikopterview over alle expertises de juiste technische oplossing bieden. Hiermee komen we ook tegemoet aan de vraag naar complexe, flexibele en geavanceerde productie- en assemblagelijnen. We bieden niet altijd voor de hand liggende oplossingen, maar waar zinvol ook creatieve, hoogwaardige, technische maatwerk oplossingen.

Onze expertises worden vooral ingezet om productieprocessen in de hoofdbranches (farmacie, automotive en consumentenproducten) te automatiseren. Maar ook in een aantal nevenbranches, waarin wij vanuit onze kennis bij de hoofdbranche een ideale brug kunnen slaan naar branches met soortgelijke uitgangspunten en eisen. Onze technische kennis staat hoog aangeschreven bij onze klanten en collega's. Regelmatig krijgen wij de vraag van derden om gebruik te maken van onze gespecialiseerde medewerkers. Indien mogelijk bieden wij u door middel van detachering passende technische ondersteuning op locatie.

Robotica & servotechnieken
Mechatronica
Vision
Toevoertechniek
Transfersystemen

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.