Smart Factory by Z-tech

In Emmer-Compascuum zal een ‘Smart Factory’ verrijzen, waarin ook Z-tech een belangrijk deel zal bijdragen.Doel van de samenwerking is om een flexibele productie faciliteit te realiseren voor Fresenius Kabi, waar concurrerend en snel ingespeeld kan worden op de wisselende marktvraag.

Lees meer

Schroefdraad inserts aanbrengen met robots

Z-tech ontwikkelt met Haeger, een internationaal toonaangevend producent van insert equipment, een universele robotcel in combinatie met een Haeger pers.

Lees meer

Eerste in Nederland: 3D Vision met Sick ScanningRuler

Als eerste in Nederland maakt Z-tech gebruik van de Sick ScanningRuler. Het is een geheel nieuw high-end 3D vision systeem, dat robots in staat stelt om delen, die willekeurig in kratten of op pallets liggen, op te kunnen pakken…

Lees meer

Technische uitdaging: Handling van glasbuizen

Eind vorig jaar heeft Z-tech een aanvraag gekregen van een bekende Nederlandse elektronica producent om de handling van glasbuizen te automatiseren.

Lees meer

Luieren of toch werk in uitvoering?

We hebben haast, zijn druk en hebben geen tijd over, niet alleen zakelijk maar ook privé. Mocht u al een keer op tijd thuis zijn, dan is er altijd wel weer iets.

Lees meer

Apparaten- en machinebouw, vaak worden ze met elkaar verward

Producenten die de productie willen automatiseren, stuiten op vele leveranciers in de machine- en apparatenbouw.

Lees meer

Een slimme productieoplossing in 5 weken!

Onze klant is een beursgenoteerde organisatie met haar hoofdvestiging in de VS. Ze zijn werkzaak in het marktgebied farmacie. De bedrijven in Nederland zijn gesplitst in 3 divisies.

Lees meer

Collaborative Robotics: wat zijn dit en wat hebben we eraan?

Industriële robots moeten aan allerlei veiligheidseisen voldoen. Allereerst om de veiligheid van mensen te waarborgen. Zo moet een industriële robot automatisch gestopt worden als een persoon het werkgebied, dus de veiligheidszone betreedt.

Lees meer

Automotive: sneller systeem binnen de toleranties

Onze klant betreft een multinational met vestigingen over de gehele wereld. Ze zijn onder andere werkzaam in de automotive markt. In Nederland is een onderdeel gevestigd, die zich hoofdzakelijk bezighoud met de ontwikkeling en fabricage van turboladers...

Lees meer