Smart Factory by Z-tech

Breadcrumbs

smartfactory min

Breadcrumbs

 

In Emmer-Compascuum zal een ‘Smart Factory’ verrijzen, waarin ook Z-tech een belangrijk deel zal bijdragen.Doel van de samenwerking is om een flexibele productie faciliteit te realiseren voor Fresenius Kabi, waar concurrerend en snel ingespeeld kan worden op de wisselende marktvraag.

Fresenius Kabi is een internationale onderneming die gespecialiseerd is in klinische voeding, levensreddende geneesmiddelen, alsook in infusie- en transfusietechnologie. Met deze producten en diensten richten zij zich zowel op de therapie als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten.
 
Fresenius is aangesloten bij de ROSF (Region of Smart Factories) een uitwisselingsnetwerk voor bedrijven uit de regio Noord Nederland, die de wereldwijde ontwikkeling naar Smart Industrie aangrijpt om de Noordelijke maakindustrie over de volle breedte te versterken.

Met de nieuwste technologieën gaan ze voor een blijvende footprint in de regio Noord Nederland met de realisatie van Smart Factory Site ECO.

De deelnemers in het project zijn Fresenius Kabi, Z-tech, Demcon, ESPS en Symbol. De overeenkomst is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM).

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.