Kwaliteitsborging

Breadcrumbs

Klanttevredenheid

‘Kwaliteit’ betekent bij Z-tech ‘Klanttevredenheid’. Bij al onze processen richten we ons op het belang de klant, van verkoop tot en met installatie.

Kwaliteit van de organisatie

Z-tech beschikt over een platte organisatiestructuur, waarin snelle communicatie mogelijk is, zowel tussen onze processen en medewerkers als met onze klanten en toeleveranciers.


Bij Z-tech is ieder project uniek. Dat vraagt om een specifieke aanpak en specifieke medewerkers. Onze aanpak is klantgericht en technologisch vooruitstrevend, onze medewerkers zijn vakkundig, flexibel en innovatief.

Betrokkenheid van werknemers

Z-tech vindt het belangrijk dat haar werknemers volop betrokken zijn bij hun werk en de wensen van de klant. Gemaakte afspraken worden duidelijk vastgelegd; niet alleen met onze klanten en leveranciers, maar ook intern met onze werknemers. Dit doen we met heldere offertes en contracten, procesbeschrijvingen en projectspecificaties. Binnen gemaakte afspraken geven we onze verkopers, engineers, monteurs en installateurs alle ruimte om hun inventiviteit toe te passen. Op die manier werken we gedreven samen aan een optimaal resultaat voor onze klant.

ISO 9001:2015

Z-tech is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Ons kwaliteitssysteem is verregaand geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Wij gebruiken de principes uit deze norm om onze processen vorm te geven en onze prestaties continu te verbeteren. We stimuleren bedrijfsbreed het melden van verbetervoorstellen en evalueren onze projecten met onze focus op kwaliteit, oftewel klanttevredenheid.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.