De kernactiviteit van Z-tech

Breadcrumbs

Het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productie- en assemblageprocessen, waarbij robotica een integraal onderdeel vormt van de totaaloplossing.

Visie

Door productieprocessen steeds weer te verbeteren, te optimaliseren met nieuwe technieken kan de Nederlandse productie- en maakindustrie opnieuw een vooraanstaande positie innemen. Automatisering, meer flexibiliteit in productielijnen en het produceren van kleinere series zijn voor deze industrie steeds meer bepalend om de concurrentiepositie te behouden. Voor toeleveranciers van productieprocessen betekent dit dat er continu verbeteringen en vernieuwingen moeten worden gerealiseerd (CIP). Om dit te bewerkstelligen is nauwe samenwerking tussen bedrijven, innovatieplatforms en onderwijsorganisaties onontbeerlijk. Goed opgeleid technisch personeel, samenwerking, innovatie en de inzet van de nieuwste technieken zullen leiden tot een gezonde Nederlandse productie- en maakindustrie met optimale flexibiliteit om in de behoefte van de (internationale) markt te kunnen voorzien. Z-tech is een volwaardige en betrouwbare partner en wil met hoogwaardige technische kennis hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Missie

Het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productieprocessen is onze kernactiviteit en daarin ligt tegelijkertijd ook onze passie. Met behulp van brede technische kennis op het hoogste niveau, ervaringen in diverse disciplines, samenwerking en creativiteit geven we antwoord op deze vraagstukken. Dit met een pragmatische aanpak en een nuchtere blik op het proces, waarbij we niet uit het oog verliezen dat automatisering en optimaliseren niet het doel maar het middel is. Kortom onze passie is; vanuit het niets, iets creëren dat toegevoegde waarde biedt. Dit betekent voor onze klanten uit de productie- en maakindustrie vooral een efficiënter productieproces, die van essentieel belang is voor het behoud van de concurrentiepositie en bestaansrecht.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.