Specifieke kennis en ervaring in diverse branches

Breadcrumbs

Binnen de branches farmacie, automobiel en consumentenproducten heeft Z-tech specifieke kennis en ervaring. Bijna 80% van onze opdrachten zijn van bedrijven of toeleveranciers in deze branches. Daarnaast zijn we ook actief in een aantal nevenbranches; de voedingsmiddelen-, metaal- en kunststofindustrie.

Met specifieke kennis en ervaring bedoelen we dat we weten wat er speelt binnen een branche en wat de belangrijke elementen zijn in het productieproces. Zo zijn we bijvoorbeeld ervaren op het gebied van cleanrooms in de farmacie, LEAN management en flexibiliteit in de automobiel industrie en de productie van consumenten producten. Zo heeft iedere branche weer zijn eigen specifieke kenmerken.

Geavanceerde , betrouwbare en gebruiksvriendelijke productiesystemen

Onze hoogwaardige technische expertises worden ingezet om voor klanten een productie- of assemblagesysteem te realiseren. Of het nu om relatief eenvoudige, maar slimme en creatieve oplossingen gaat dan wel om geavanceerde systemen; niets is ons vreemd. Door optimalisatie van productieprocessen kunnen onze klanten hun concurrentiepositie behouden of zelfs een voorsprong nemen op de concurrentie. Niet zelden leidt dit er ook toe, dat bedrijven besluiten om de productie in eigen land voor te zetten, in plaats van in de lage lonen landen. Voor Z-tech is dit een extra motivatie om hoogwaardige technische oplossingen te bieden. Zo dragen we bij aan het behoud van de maakindustrie in Nederland.

Automotive
Farmacie
Consumentenproducten
Neven branches

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.