Productie solutions in de farmacie voor meer flexibilisering

Breadcrumbs

Binnen de farmacie zijn kwaliteitsbewaking, kostenreductie, kostenbeheersing en toenemende concurrentie zeer actuele onderwerpen. Een optimaal productieproces draagt bij aan meer flexibilisering en lagere productiekosten. Dit geldt voor de productie van zowel medicijnen als ook farmaceutische producten en disposables, zoals infuus(zakken), bloedzakken, medicijnpompen, injecteerpennen en naalden.

Lagere productiekosten en betere kwaliteit van producten

Voor diverse toeleveranciers van farmaceutische producten en disposables hebben we het productieproces geoptimaliseerd. Onze technische oplossingen hebben tot snellere, efficiëntere, goedkopere en flexibele productieprocessen geleid. Processen die vaak eerst handmatig werden gerealiseerd, worden nu sneller, met minder uitval, tegen lagere kosten, onder betere condities en met een constante hoge kwaliteit geproduceerd.

Breadcrumbs

High-tech assemblagelijnen in de farmacie

Als producent van high-tech assemblage lijnen in de farmaceutische branche is het belangrijk om ervaring te hebben met de specifieke kenmerken van de farmacie. Een voorbeeld hiervan is de productie in bijvoorbeeld cleanrooms of steriele omgevingen. We zijn bekend met de eisen en richtlijnen die hiervoor gelden. De combinatie van ervaring in de farmacie en de hoogwaardige technische kennis in al onze expertises zorgen voor optimale oplossingen in uw productieproces.

 

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.