Spin-off & Flexlean

Breadcrumbs

Beter, slimmer, sneller en goedkoper

Z-tech wil haar activiteiten zo breed mogelijk inzetten en nadenken over slimme oplossingen. Waar kan het beter, slimmer, sneller of goedkoper? Waar en hoe kunnen wij u nog beter van dienst zijn? Dat zijn de vragen waar we ons continu mee bezighouden en die leiden tot eigen producten, innovaties of oplossingen.

Compleet samengestelde en geteste module

Waarom niet die delen van een oplossing uit een subsamenstelling van een machine gebruiken en leveren als een compleet samengestelde en geteste module (dus ook voor andere toepassingen)? Dit biedt enorm veel voordelen en verhoogt de efficiency tijdens een project. Het antwoord op deze vraag zijn onze modulebouw activiteiten. Bouwstenen leveren in plaats van losse op maat gemaakte suboplossingen.

Onze automatiseringsfilosofie

Onze eigen producten, zoals de Multi use feeder, de 3-sorter, een werktafel met een geïntegreerd paternoster buffer systeem en de accumulator zijn voorbeelden van slimme technische oplossingen. Deze producten zijn voortgekomen uit reeds eerder gerealiseerde projecten en vormden onderdeel van onze eigen automatiseringsfilosofie FleXlean. De oplossingen hebben we al met succes in meerdere projecten toegepast. Detachering is ook een van onze spin-off activiteiten. In de aanloop naar een project of bij tijdelijke capaciteitsproblemen kunnen onze relaties een beroep doen op onze technische medewerkers.

Flexlean
Modulebouw
Detachering

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.