Met modulebouw ontzorgen wij onze klanten

Breadcrumbs

In plaats van het inkopen van kleine series mechatronische producten t.b.v. een subsamenstelling van een deel van een machine, leveren wij onze klanten deze deelproducten in compleet samengebouwde en geteste modules. Of het nu gaat om enkel stuks op afroepbasis of kleine series, alles is mogelijk. Hiermee ontzorgen we onze klanten door de gehele logistiek en organisatie voor het produceren van kleine series mechatronische producten op ons te nemen. Het voordeel voor u: slechts 1 bestelnummer en geen beslommeringen met inkopen, logistiek en produktie. Zowel voor ons als voor de klant werkt dit erg efficiënt. Daarnaast levert het u niet zelden een grote besparing op, doordat wij over een groot netwerk beschikken van resources en ook kunnen meedenken over kostenverlaging en optimalisatie van uw product.

Wereldwijde inkoopkanalen

Op basis van jarenlange ervaring heeft Z-tech wereldwijd een zeer concurrerend netwerk opgebouwd met resources ten behoeve van mechanische maak- en koopdelen alsmede besturing- en elektronicacomponenten. Wij weten waar we onderdelen van de juiste kwaliteit tegen concurrerende tarieven kunnen kopen. We zijn niet leveranciersafhankelijk en kunnen daarom rekening houden met de eventueel aanwezige componenten of voorkeuren van uw bedrijf.

Montage van (fijn-) mechatronische systemen

Wij beschikken over zowel mechanische- als elektromonteurs die over de nodige vakkennis en ervaring beschikken om op een hoog niveau montagewerkzaamheden uit te voeren. Onze werkvoorbereiding zorgt voor eenduidige montagehandleidingen, waardoor een reproduceerbaar proces gewaarborgd is en alle producten gelijkwaardig en van een constante kwaliteit zijn. Dit ongeacht welke monteur de montage verzorgd.

Uw product 100% getest

Door middel van (gezamenlijk opgestelde) testprotocollen zijn wij in staat om uw producten 100% getest te kunnen afleveren.

Optimalisatie

Om het product te optimaliseren qua robuustheid en kosten, kunt u gebruik maken van onze engineeringcapaciteit op mechanisch en elektrotechnisch gebied.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.