Oplossingen voor toeleveranciers van de automobielindustrie

Breadcrumbs

De marges voor onze directe opdrachtgevers (OEM-ers) en de autofabrikanten zelf staan continu onder zware druk. Om de concurrentiepositie te behouden staan kostenbeheersing, Lean produceren, flexibiliteit en efficiency centraal, waarbij voorraden uit den boze zijn en op afroep (JIT- Just In Time) moet worden uitgeleverd. Dit geldt natuurlijk voor de autofabrikanten zelf, maar in nog meerdere mate voor de vele toeleveranciers. Voor toeleveranciers die onderdelen assembleren en leveren aan de automobielindustrie, biedt Z-tech oplossingen voor het optimaliseren van het assemblage- en productieproces, waarbij omstellingen tot een minimum beperkt blijven. 
Gelukkig zijn er in Nederland en omringende landen nog veel toeleverende bedrijven die onderdelen assembleren voor autofabrikanten. Zo kennen we in Nederland producenten van kanteldaken, banden, dynamo’s, turbomotoren, dashboards en versnellingsbakken. Deze bedrijven leveren onder andere  aan autofabrikanten als BMW, Volvo, Mercedes en VW. Dit gebeurt rechtstreeks of ook weer via een toeleverancier.

Breadcrumbs

Onze ervaring in de automobielindustrie zorgt voor meerwaarde

De toeleveranciers en de autofabrikanten hebben hun concurrentiepositie met de lage lonenlanden weten te behouden door slim en efficiënt te produceren ( lees; een verregaande vorm van automatisering). Daarnaast is het ook belangrijk dat de kwaliteit (meetbaar) hoog is. Door samenwerking en met behulp van onze specifieke kennis op het gebied van onder andere robotica, mechatronica, vision en toevoertechnieken en vanwege onze ervaring bij toeleveringsbedrijven in de automobielindustrie, zorgen we voor zeer betrouwbare en geavanceerde assemblage- en productiesystemen.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.