Time to market steeds lager bij consumenten producten

Breadcrumbs

De levensduur van veel consumenten producten wordt steeds korter, daarnaast komen er van het zelfde product steeds vaker meerdere varianten op de markt komen. Dit betekent weer dat de aantallen per productvariant lager worden. Producten worden ook steeds sneller op de markt gebracht. De zogenoemde ‘time to market’ wordt steeds lager. Daarnaast speelt ook duurzaamheid een grote rol. Duurzaamheid van de producten zelf en het hergebruiken van productiemiddelen. Dit alles heeft natuurlijk gevolgen voor de productie- en assemblagemiddelen.

Een hogere en constantere kwaliteit en lagere productiekosten

Voor producenten van consumenten producten, ontwikkelt, realiseert en levert Z-tech productie- en assemblagelijnen. Enkele van de vele voorbeelden zijn fabrikanten van fietssloten, koelkasten, bedden en scheerapparaten. Zeer belangrijk voor deze leveranciers zijn de productiekosten, bestaande uit onder ander grondstoffen en productiemiddelen, waardoor er zo efficiënt mogelijk moet worden gefabriceerd. LEAN management speelt bij producenten van consumenten producten een zeer grote rol. Verspilling in tijd, materiaal en arbeid wordt zoveel mogelijk tegen gegaan en onnodige stappen wordt uit het productieproces geëlimineerd.

Breadcrumbs

Met FlexLean worden productiemiddelen hergebruikt

Als partner van producenten van consumentenproducten weten we wat er speelt en wat voor het productieproces van onze klanten essentieel is. FlexLean is een mooi voorbeeld van een modulaire totaaloplossing van Z-tech waarbij productiemiddelen kunnen worden hergebruikt. Dit betekent nog lagere kosten en meer efficiency. We leveren complete oplossingen, testen het eindproduct en zorgen ook voor de inbedrijfstelling en opleiding van uw medewerkers daar waar nodig.

Wij gaan iedere uitdaging aan

We houden van uitdagingen en zijn nieuwsgierig naar uw vraag of probleem.